in , , , ,

Viitor întunecat și cenzura online

Timpul rămas este tot mai puțin…

Existăm iar dorința noastră este de a trezi cât mai mulți oameni la realitate. Posibil ca unii oameni să se gândească la veniturile generate de acest site sau canalul de YouTube. Ținem să vă aducem la cunoștiință că nu câștigăm nici măcar un cent din acest site – dimpotrivă, plătim din buzunarul nostru hosting-ul și domeniul.

Am creat numeroase articole, multe dintre ele fiind în format video, video-uri ce erau postate pe YouTube. Motivele pentru care acestea au devenit mai rare sunt „strike-urile” primite – deși marea majoritate a acestor filmulețe proveneau tot de pe YouTube.

Ieri, ca urmare a postării unor filmulețe legate de vaccinuri, respectiv ultimele modificări ale regulilor YouTube ce acceptă doar informații medicale provenite de la Organizația Modială a Sănătății și doctori „autorizați”, canalul a fost închis.

Au rămas, spre bucuria noastră, link-urile secundare și depunem tot efortul pentru uploadarea lor pe un alt canal însă unele video-uri ce au fost pe canalul inițial, sunt din start banate. Totodată ele vor avea link de back-up pe un alt site de hosting video și vor crea un meniu de download unde filmuletele vor fi disponibile astfel încât ele să poata fi salvate de voi și transmise mai departe.

Din păcate, Noua Ordine Modială se așterne peste umanitate, zilele fiind tot mai întunecate – mulțumită nouă, oamenilor, care suntem impasibili, preocupați fiind de propriile interese meschine.

Apocalipsa este inevitabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Noua Ordine Mondială – Viitorul omenirii